Wil je graag zelf aan de slag met crypto?

Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete websites.

FAVORIETE CRYPTO EXCHANGES

Online Crypto trading school

BINANCE.COM

Koop en verkoop jouw crypto via Binance.com. Persoonlijk vinden wij dit de meest handige Crypto Exchange. Binance heeft een groot aanbod aan coins, goede staking mogelijkheden, is overzichtelijk en biedt een creditcard aan waarmee je aankopen kan doen.

Beschikbare versies: web en mobiel

Naar Binance.com

Online Crypto trading school

CRYPTO.COM

Koop en verkoop jouw crypto via Crypto.com. Iets beperkter in mogelijkheden maar zeer veel potentieel wat de toekomst betreft. Zij bieden ook staking en een creditcard aan. Er is wel een minimum bedrag aan funds nodig alvorens je een creditcard kan aanvragen.

Beschikbare versies: web, mobiel en Defi | Wallet met private keys

Naar Crypto.com

Online Crypto trading school

KUCOIN.COM

Koop en verkoop jouw crypto via KuCoin.com. Zeer groot aanbod aan altcoins. Er zijn minder staking opties maar verder gelijkaardig in gebruik als Binance.

Beschikbare versies: web, mobiel

Naar KuCoin.com

Online Crypto trading school

COINBASE.COM

Koop en verkoop jouw crypto via coinbase.com. Zeer groot aanbod aan altcoins.  Er zijn minder staking opties verder gelijkaardig in gebruik als Binance.

Beschikbare versies: web, mobiel

Naar Coinbase.com

Online Crypto trading school

ANYCOINDIRECT.EU

Koop en verkoop jouw crypto via Anycoindirect.eu. Beperkte Exchange MAAR deze is gelegen in Nederland. Anycoindirect is ook telefonisch te contacteren. Persoonlijk vinden we dit de beste manier om onze andere exchanges te funden. Voor grotere bedragen doen zij een éénmalige video verificatie van uw identiteit via skype. Ook het withdrawal proces vanuit uw wallet of andere exchange loopt zeer vlot en zij vragen geen grote commissie. Binnen de 2 à 3 dagen staat uw geld op de rekening.

Beschikbare versies: web, mobiel

Naar Anycoindirect.eu

AANBEVOLEN WALLETS

Online Crypto trading school

EXODUS

Exodus is een zeer veilige wallet met redelijk veel coins. Jij beschikt over je eigen security keys. Exodus  biedt een iets beperkter aanbod aan altcoins maar laat wel toe enkele belangrijke coins te staken aan vrij goede APY.

Beschikbare versies: web, mobiel | Wallet met private keys

Naar Exodus

Online Crypto trading school

LEDGER

Ledger is een zeer veilige wallet met redelijk veel coins. Het is een cold wallet wat betekent dat het een externe stick is die je kan loskoppel van je PC en hierdoor een bijkomende laag van veiligheid garandeert. Ledger biedt een iets beperkter aanbod aan altcoins en laat toe enkele belangrijke coins te staken aan vrij goede APY.

Beschikbare versies: app voor op computer gekoppeld aan extern apparaat | Wallet met private keys

Naar Ledger

Online Crypto trading school

TRUST WALLET

Trust Wallet is een zeer veilige wallet met redelijk veel coins. Jij beschikt over je eigen security keys. Trust Wallet biedt een zeer groot aanbod aan altcoins en laat toe enkele belangrijke coins te staken aan vrij goede APY.

Beschikbare versies: mobiel | Wallet met private keys

Naar Trust Wallet

Online Crypto trading school

EXTENTIE BASED WALLETS

Metamask en Phantom wallets zijn wallets die je in jouw browser kan toevoegen.
Deze Defi wallets zijn goed voor als je gebruik wil maken van enkele staking of liquidity pools met zeer aantrekkelijk APY.  Dit behoort tot de meer geavanceerdere categorie. We gaan hier enkel op in bij leden die al verder gevorderd zijn in de opleiding.

Beschikbare versies: web | Wallet met private keys

DIVERSE TRADING TOOLS

Online Crypto trading school

TRADINGVIEW

Met tradingview kan jij de markt volgen voor al jouw favoriete tradingpairs. Het geeft jou de tools om zelf jouw tradingsstrategieën te bepalen. Fib extenties, patronen, retracement en zoveel meer. Een absolute MUST HAVE voor elke trader die wil anticiperen op de volatiliteit van de markt en zijn investering wil doen groeien tijdens volatiele momenten. 

Beschikbare versies: web en mobiel

Naar Tradingview

Online Crypto trading school

COINGECKO

Vooraleer je in een bepaalde cryptocurrency gaat investeren doe je eerst een grondige analyse doen over wat er achter dit project schuilt. Coingecko geeft jou alle informatie op één plaats.

Beschikbare versies: web en mobiel

Naar Coingecko