Wil je graag zelf aan de slag met crypto?

Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete websites.

AANBEVOLEN WALLETS

Online Crypto trading school

EXODUS

Exodus is een zeer veilige wallet met redelijk veel coins. Jij beschikt over je eigen security keys. Exodus  biedt een iets beperkter aanbod aan altcoins maar laat wel toe enkele belangrijke coins te staken aan vrij goede APY.

Beschikbare versies: web, mobiel | Wallet met private keys

Naar Exodus

Online Crypto trading school

LEDGER

Ledger is een zeer veilige wallet met redelijk veel coins. Het is een cold wallet wat betekent dat het een externe stick is die je kan loskoppel van je PC en hierdoor een bijkomende laag van veiligheid garandeert. Ledger biedt een iets beperkter aanbod aan altcoins en laat toe enkele belangrijke coins te staken aan vrij goede APY.

Beschikbare versies: app voor op computer gekoppeld aan extern apparaat | Wallet met private keys

Naar Ledger

Online Crypto trading school

TRUST WALLET

Trust Wallet is een zeer veilige wallet met redelijk veel coins. Jij beschikt over je eigen security keys. Trust Wallet biedt een zeer groot aanbod aan altcoins en laat toe enkele belangrijke coins te staken aan vrij goede APY.

Beschikbare versies: mobiel | Wallet met private keys

Naar Trust Wallet

Online Crypto trading school

EXTENTIE BASED WALLETS

Metamask en Phantom wallets zijn wallets die je in jouw browser kan toevoegen.
Deze Defi wallets zijn goed voor als je gebruik wil maken van enkele staking of liquidity pools met zeer aantrekkelijk APY.  Dit behoort tot de meer geavanceerdere categorie. We gaan hier enkel op in bij leden die al verder gevorderd zijn in de opleiding.

Beschikbare versies: web | Wallet met private keys

DIVERSE TRADING TOOLS

Online Crypto trading school

TRADINGVIEW

Met tradingview kan jij de markt volgen voor al jouw favoriete tradingpairs. Het geeft jou de tools om zelf jouw tradingsstrategieën te bepalen. Fib extenties, patronen, retracement en zoveel meer. Een absolute MUST HAVE voor elke trader die wil anticiperen op de volatiliteit van de markt en zijn investering wil doen groeien tijdens volatiele momenten. 

Beschikbare versies: web en mobiel

Naar Tradingview

Online Crypto trading school

COINGECKO

Vooraleer je in een bepaalde cryptocurrency gaat investeren doe je eerst een grondige analyse doen over wat er achter dit project schuilt. Coingecko geeft jou alle informatie op één plaats.

Beschikbare versies: web en mobiel

Naar Coingecko